Service enligt kontrakt

Fodring
HÀstarna fodras fyra gÄnger/dag. Morgon kl. 07.00,lunch kl.12.00-13.00, middag kl. 15.00-16.30 och kvÀll kl. 21.30.


- BILD -

UtslÀpp/inslÀpp
UtslÀpp sker vardagar kl. 08.00, helgdagar senast kl. 08.30.
InslÀpp sker alla dagar mellan kl. 16.30 - 17.30. Om du önskar har du oftast möjlighet att fÄ din hÀst inslÀppt senare. Vanligtvis finns inslÀpparen kvar senare för att rida. I grundservicen ingÄr att ett tÀcke lÀggs pÄ vid utslÀpp och att ett tÀcke tas av vid inslÀpp.Hagar
Hagarna varierar i storlek beroende pÄ hur mÄnga hÀstar som gÄr i dem. Du har möjlighet att vÀlja om din hÀst skall gÄ ensam eller med andra. Alla hagarna ligger vid stallet. Det finns nÄgra sommarhagar. De hÀstar som Àr kvar hÀr pÄ sommaren delar pÄ det betet som finns.Dina Ă„taganden
Du har ett Ätaganden per vecka. Du skriver sjÀlv upp dig pÄ vÄr almanacka i stallet nÀr du kan ta ett Ätagande. FÄr du förhinder kan du alltid ringa nÄgon stallkamrat och be om hjÀlp eller anvÀnda dig av stallets serviceslista.


-BILD-
StallÀgaren fodrar alltid morgon och kvÀll.

Övrigt
Hösilage finns. Du betalar för det antal kilo du förbrukar.
Havre och korn finns att köpa av vÄr nÀrmaste granne. StÀll ut en tunna sÄ hÀmtas den av en traktor och kommer tillbaka fylld med det du önskar.
Torv och spÄn finns att köpa hÀr pÄ gÄrden.


-BILD PÅ KJELLES TRAKTOR-

Lediga boxplatserTveka inte att ta kontakt Även om det inte finns nĂ„gon ledig boxplats. Du kan alltid skriva upp dig pĂ„ stallets kölista.
Kontakta oss

HĂ€r finns vi


Klicka pÄ kartan!